Ακολουθούν κάποιες από τις πιο σημαντικές παραγωγές της N-CODE των τελευταίων χρόνων:

Chara Theou"ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ" 48 επεισόδια για την ΕΡΤ3. Σειρά εκπομπών με θεολογική αφετηρία, που εστιάζει σε κοινωνικά, ιστορικά θέματα σχετιζόμενα με την Ορθοδοξία. Μπορείτε να δείτε και τις 4 σεζόν στην ιστοσελίδα www.charatheou.gr

ΕΚΑΤΟΓΡΑΦΙΑ” 120 επεισόδια για την ΕΡΤ3. Μια σειρά ντοκυμαντέρ για την ιστορία της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της το 1912.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα επεισόδια στην παρακάτω λίστα: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLcjQ-yo_le9hk-JSlWbvTONqTvFCttlEp

“Όλυμπος, Ένα σύμβολο πέρα από τα ανθρώπινα μέτρα" – Μια 3D στερεοσκοπική ταινία για τον Όλυμπο με ζωντανά πολυκάμερα γυρίσματα στις κορυφές του Ολύμπου και φωτορεαλιστικό 3D computer generated, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Skies to Eternity - Πέρα από τους Ουρανούς” – Μια 3D στερεοσκοπική ταινία για την ιστορία και την εξέλιξη της Αεροπλοΐας. Παρουσιάστηκε στο Μουσείο της RAF στο Λονδίνο, στο Noesis και στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (διαρκώς τα τελευταία 5 χρόνια), σε τηλεοπτικούς σταθμούς όπως Canal+, Deutsche Telekom, Αλλά και σταθμούς στο Ισραήλ, Φιλανδία, Πολωνία, Καναδά, καθώς και στα αεροσκάφη της Air Canada.

Βγαίνω στο Φως” – Μια 3D στερεοσκοπική ταινία για την ιστορία του Σινεμά, για το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Προβάλλεται σε μόνιμη εγκατάσταση τα τελευταία 9 χρόνια και την έχουν δει χιλιάδες θεατές.